Welkom op mijn website.

Als installateur van onder andere centraleverwarming en HR-ketels kunt u via deze website regelmatig nieuwe informatie vinden.
Hier onder een foto van onze winkel tot 1990.

winkel foto

Welkom bij Hoogstra Installatiebedrijf.


Sinds 1960 leverancier en installateur van verwarmingsystemen, gashaarden, en warmwater installaties. Maar ook voor alle "Loodgieters werkzaamheden", "Lood en Zink werk", "Gas en Waterleidingen"  en lekkages van allerlei orde kunt u bij mij terecht.

Onderhoud aan de geleverde en geïnstalleerde verwarmingsinstallaties word ook meegenomen in het pakket van diensten. Zo heeft u voor bijna alles een adres.

Met deze website wil ik U informeren over de ontwikkelingen in de verwarming, energiebesparing en nog veel meer. Regelmatig zal ik informatie aanvullen.

Via de keuzelijst aan de linkerzijde zijn (binnenkort) ook links te vinden naar fabrikanten van verwarming en sanitair.


Wees ook binnen goed voorbereid op de kou!

We zijn goed voorbereid op de vrieskou, maar bent u dat ook? De landelijke branchevereniging voor installatiebedrijven, Uneto VNI, heeft een aantal slimme tips en trics geselecteerd om goed voorbereid de kou tegemoet te treden.

Voorkom schade aan apparatuur

Het is verstandig om uw radiatoren allemaal een beetje open te draaien. De temperatuur in onverwarmde vertrekken kan zo laag zakken dat het schadelijk is voor uw apparatuur, zoals uw wasmachine, koelkast of droger.

Ventileer voldoende

Juist wanneer het buiten zo koud is, is het begrijpelijk dat u het liefst uw ventilatieroosters afsluit. Met name bij open gastoestellen en andere toestellen die hun verbrandingslucht halen uit de ruimte waar het toestel staat of hangt is dit levensgevaarlijk. Het is heel belangrijk om goed te ventileren en zo de kans op koolmonoxidevergiftiging te voorkomen!

Daarnaast is het zo dat de droge lucht van buiten makkelijker en sneller te verwarmen is dan de vochtige lucht die u zonder goed te ventileren binnen hebt. Ventileren is dus veiliger en zuiniger.

Laat ’s nachts uw CV aan

Door ’s nachts uw CV op 17 á 18 graden te zetten zorgt u ervoor dat uw CV er ’s ochtends minder moeite mee heeft om uw woning op een aangename temperatuur te brengen. Hiermee bespaart u energie en voorkomt u kans op storingen aan uw ketel.

Laat uw CV jaarlijks controleren

Om de kans op storingen nog kleiner te maken is het verstandig om uw CV ketel met regelmaat te laten controleren. Wanneer u een service- en/of onderhoudsabonnement hebt dan zullen we om de 12 maanden uw CV controleren en reinigen. Het reinigen van uw CV zorgt ervoor dat het rendement van uw ketel optimaal blijft.

(bron: www.uneto-vni.nl).


 

De laatste artikelen hieronder en via het menublok "Laatste nieuws'.

 


 

vni
sterkin