Welkom op mijn website.

Als installateur van onder andere centraleverwarming en HR-ketels kunt u via deze website regelmatig nieuwe informatie vinden.
Hier onder een foto van onze winkel tot 1990.

winkel foto
Bespaarbonus

STREEK - Mei 2010,

De beste investering? Dat zijn energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Die leveren direct geld op. De familie Siderius haalde extra veel voordeel uit de aanschaf van een HR-ketel. Van Hoogstra Installatiebedrijf ontvingen ze een Bespaarbonus van? 1.000,-.

De energieprijzen zijn de laatste tien jaar met gemiddeld 10% per jaar gestegen! Investeren in energiebesparing levert dan ook gegarandeerd geld op. De aanschaf van een energiezuinige HR-ketel is één van de meest doeltreffende manieren om energie te besparen. Die HR-ketel kan bovendien worden gecombineerd met een zonneboilersysteem. Dan wordt tot 60% van het water voor keuken en badkamer gratis verwarmd door de zon. Hoeveel je daarmee bespaart, is binnen een paar minuten duidelijk met de Bespaartest op www.nefit.nl.

Bespaarbonus

Hoogstra Installatiebedrijf is erkend dealer voor Zaandam en omstreken van het meest verkochte merk HR-ketels en zonneboilers. De heer S.C. Hoogstra van Hoogstra Installatiebedrijf: "Iedereen die het afgelopen halfjaar een Nefit HR-ketel of zonneboiler bij ons kocht, maakte kans op een extra Bespaarbonus van maar liefst? 1.000,-. Die Bespaarbonus vestigde nog eens goed de aandacht op het feit dat de aanschaf van zo'n energiebesparende oplossing geld oplevert!" Winnaar van de Bespaarbonus werd de familie Siderius in Zaandam. Zij besparen niet alleen extra veel dankzij de Bespaarbonus, maar ook door in zee te gaan met een betrouwbaar installatiebedrijf.

Energiebesparend vakwerk

Hoe energiezuiniger een verwarmingstoestel is, hoe belangrijker de afstemming met de rest van de installatie. Een optimale werking van de installaties in huis kan volgens het kennisinstituut ISSO tot wel 25% energiebesparing opleveren! Anders gezegd: vakwerk bespaart energie. Een andere reden om te kiezen voor een echte verwarmingsspecialist is dat deze maatwerk kan leveren. Goed persoonlijk advies is belangrijk voor warmte- en warmwatercomfort én voor energiebesparing.

Van links naar rechts: de familie Siderius, de heer S.C. Hoogstra en de heer J. Millar met de cheque voor een Bespaarbonus van? 1.000,-

vni
sterkin