Welkom op mijn website.

Als installateur van onder andere centraleverwarming en HR-ketels kunt u via deze website regelmatig nieuwe informatie vinden.
Hier onder een foto van onze winkel tot 1990.

winkel foto

Kleinste en lichtste hr-ketel met slimme extra's

Nefit Proline beste uit de test

bij Consumentenbond


Nefit Proline is sinds de introductie in 2008 het kleinste en lichtste combitoestel op de markt. leverbaar met CW3, CW4 en recent ook met CW5 label, is ProLine een van de meest verkochte Nefit-toestellen. In het meest recente onderzoek van de Consumentenbond* krijgt de ProLine HRC 24/CW4 het predicaat 'Beste uit de test'.

Meest voordelige keuze

In de stand-by modus is het elektriciteitverbruik het laagst van alle vergelijkbare toestellen: circa 1W. Alleen hierdoor besparen gebruikers al tot € 45 per jaar. Naast energie zuinigheid heeft de Consumentenbond vooral gelet op comfort en gebruiksgemak. Maar ProLine is meer. Ondanks zijn kleine formaat biedt ProLine de extra's van een echte Nefit.

Bedrijfszeker

De ProLine is een van de meest bedrijfs zekere toestellen op de markt. Met ProActive Plus kent de ProLine dubbele beveiligingen en bescherming tegen externe storingen zoals druppelende kranen en te lage cv-waterdruk.

Bij installatie en onderhoud worden nog meer voordelen duidelijk. Met het unieke installatiegewicht van slechts 23 kg en de slimme aansluitingen is de ProLine snel en eenvoudig te installeren door één persoon. Als kleinste hr-combiketel past het toestel zelfs in een keukenkastje. Dit levert naast plaatsbesparing een extra voordeel op: de korte afstand naar de kraan zorgt in combinatie met de snelle warmwaterlevering voor een hoge comfortbeleving in de keuken en maakt een extra boiler overbodig.

Door het slimme concept zijn alle onderdelen gemakkelijk vanaf de voorzijde bereikbaar, zodat ook het onderhoud weinig tijd vraagt. Ook zijn de onderhouds intervallen gunstiger dan bij veel soortgelijke ketels: een servicebeurt per twee jaar volstaat.

Extra pluspunten

Dat bij het ontwerp van de ProLine in alles is gedacht aan het gemak van de consument én de installateur blijkt verder uit de vele extra's:

  • Aansluitgemak: flexibele condensafvoer, automatische ontluchting, draaibare rookgasafvoeradapter
  • Gebruiksgemak: melding cv-installatie bijvullen op kamerthermostaat
  • Vullen zonder extra kraan, slang of gereedschap met de snelvulunit (optie)
  • Vertrouwde interface met uitgebreide uitlees- en instelmogelijkheden
  • Veiligheid: instelbare tapwatertemperatuur, kinderslot en ProActive Plus
  • NZ-Iabel: ook achteraf makkelijk uit te breiden met een zonneboiler
  • Unieke mogelijkheden gecertificeerd
  • en zonder aanpassingen klaar voor overdruk-CLV

De toegevoegde waarde zit niet alleen in de techniek of de prestaties, maar ook in de uitgebreide ondersteuning door de Nefit service-organisatie. Net als in voorgaande jaren is Nefit ook afgelopen jaar weer uit de bus gekomen als de fabrikant waar w-installateurs het meest tevreden over zijn.** Niet voor niets. Betrouwbaarheid van de service, klachtafhandeling en meedenken met de klant worden positief beoordeeld. Ook de gunstige garantievoorwaarden en relatief lage onderdelenkosten van Nefit zijn extra pluspunten voor de Proline.

Het predicaat 'Beste uit de test' onderstreept dat ProLine volgens de Consumentenbond een uitstekende keuze is voor veel consumenten. Slimme installateurs doen er hun voordeel mee.

www.nefit.nl/proline

* Consumentenbond november 2011.

** Bouwkennis klanttevredenheidonderzoek augustus 2011.

 

vni
sterkin