Welkom op mijn website.

Als installateur van onder andere centraleverwarming en HR-ketels kunt u via deze website regelmatig nieuwe informatie vinden.
Hier onder een foto van onze winkel tot 1990.

winkel foto
Voorwaarden

UNETO-VNI heeft voor de aangesloten bedrijven diverse voorwaarden opgesteld voor het sluiten van een overeenkomst. Door deze voorwaarden bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Bedrijven die niet zijn aangesloten bij UNETO-VNI gebruiken deze voorwaarden niet! Dus kiest u voor garantie, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf. Sinds 1 januari 2006 zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) in werking getreden. Deze hebben ondere andere betrekking op het aanleggen, repareren en uitbreiden van een installatie in opdracht van een consument. U kunt hier klikken voor de Engelstalige versie.

Voor onderhoud en service op basis van een abonnement bestaan specifieke sets algemene voorwaarden:
Algemene Voorwaarden Onderhoud en Serviceabonnementen Woninginstallatie (VNI).
Behorende bij het onderhoudsabonnement voor woninginstallaties. Deze voorwaarden blijven naast de AVIC bestaan.

Toch kan het voorkomen dat u met uw installateur van mening verschilt over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarom heeft UNETO-VNI samen met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis consumentenvoorwaarden opgesteld die u als klant bij een geschil de zekerheid biedt van een onafhankelijke Geschillencommissie.
De uitspraak van de Geschillencommissie is bindend voor beide partijen. UNETO-VNI staat tegenover de consument onder enkele voorwaarden garant voor de uitvoering van het bindend advies.Dus kiest u voor zekerheid, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf. Bron en downloads, website www.Uneto-Vni.nl

 

vni
sterkin